Cum lucrez

Cum decurge prima ședință?

În prima ședință ne cunoaștem. Vom încerca să stabilim împreună obiectivele tale, îți voi pune întrebări pentru a putea afla mai multe despre tine și a înțelege ce te-a determinat să apelezi la mine.
Sunt deschisă să-ți explic cum funcționează terapia și curioasă să aflu care sunt așteptările tale în raport cu terapia și cu mine.

Nu în ultimul rând îți voi spune dacă pot fi ghidul tău în acest proces terapeutic.

PROGRAMEAZĂ O INTÂLNIRE

Cu ce materiale lucrez

Lucrez cu diferite materiale care să te ajute la exprimarea unor părți din tine, cum ar fi scaune, jucării, carduri educaționale sau orice altceva găsesc că este util.

Ce tehnici folosesc

În munca mea folosesc tehnici de respirație, imagerie, de relaxare, ancorare în simțuri sau tehnici de exprimare a emoției.

Cum știu că un client e gata să încheie procesul?

Atunci când stabilim că ne-am atins obiectivele, când clientul se raportează la sine cu mai multă compasiune, când face față situațiilor de viață cu mai multă toleranță autonomie.

Eu te voi însoți în emoțiile și gândurile tale, te voi ghida, îți voi furniza informațiile de care ai nevoie în acest proces, te voi ajuta să-ți dezvolți abilitățile existente și altele noi de care să te folosești în prezent și viitor.

Află mai multe despre Terapia 1 la 1
Contact
Contact

Sunt aici pentru tine

    Ai o întrebare?